Міст у майбутнє: Мер Дніпра Філатов виграв парі у Зеленського і у відставку не збирається

У суботу, 7 вересня, в Дніпрі після капітального ремонту було відкрито Центральний міст. Трафік по переправі тепер здійснюється в обидва напрямки, зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що транспортні смуги моста були розблоковані о 6.05. До того моменту біля мосту зібралися працівники комунальних підприємств, правоохоронці, кореспонденти. Відкрив рух, переїхавши з лівого на правий берег, міський голова Борис Філатов.

У відеоролику, який мер виклав на своїй сторінці в Facebook, достойник нагадав про свою угоду з президентом Володимиром Зеленським.

«Хто виграв цей спір? Його виграв тільки Дніпро і ніхто більше. Місто, яке я так люблю. Чи тримався я за своє крісло? Ніколи. Я готовий залишити його в будь-який момент. Наприклад, в той день, коли в місті з'явиться аеропорт. Тому що Дніпро хоче літати, а йому обрізали крила», - сказав він, зазначивши, що влада - це важкий хрест.

Відзначимо, що на мосту звели інсталяцію, що символізує місце міського голови. Тепер, як сказав Філатов, будь-який бажаючий може сісти на місце, що стало причиною суперечки між високопоставленими чиновниками.

Нагадаємо, 2 липня президент України Володимир Зеленський відвідав місто Дніпро і разом з мером Борисом Філатовим спостерігав за реконструкцією Центрального мосту. Вони уклали парі, за умовами якого Філатов піде у відставку, якщо до 14 вересня міст відремонтовано не буде.

Гонтареву і Філатова викликають в ГПУ для вручення підозри в справі про розкрадання 150 млн грн

В видеоролике, который мэр выложил на своей странице в Facebook, Филатов напомнил о своем споре с президентом Владимиром Зеленским.

«Кто выиграл этот спор? Его выиграл только Днепр и никто больше. Город, который я так люблю. Или держался я за свое кресло? Никогда. Я готов оставить его в любой момент. Например, в тот день, когда в городе появится аэропорт. Потому что Днепр хочет летать, а ему обрезали крылья», — сказал он, отметив, что власть — это тяжелый крест.

Отметим, что на мосту возвели инсталляцию, символизирующую место главы города. Теперь, как сказал Филатов, любой желающий может присесть на место, ставшее причиной спора между высокопоставленными чиновниками.

Напомним, 2 июля президент Украины Владимир Зеленский посетил город Днепр и вместе с мэром Борисом Филатовым наблюдал за реконструкцией Центрального моста. Они заключили пари, по условиям которого Филатов уйдет в отставку, если до 14 сентября мост отремонтирован не будет.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...