"Містер Сидр" не зупиняється: Напій-вбивця отруїв ще більше росіян, серед жертв - дитина

У Росії збільшилася кількість отруєних сурогатним слабоалкогольним напоєм "Містер сидр" до 106 людей, 36 з них померли, інформують Патріоти України.

Серед жертв опинилася навіть дитина, повідомляють росЗМІ з посиланням на міністра охорони здоров'я РФ Михайла Мурашка. "Постраждали 106 осіб, у тому числі 5 дітей. Загинули 36 осіб, у тому числі 1 дитина", - заявив він.

З'ясувалося, що смертельний сидр був виготовлений з використанням спиртовмісної рідини, яку вкрали зі складу МВС в Самарській області.

Вперше стало відомо про отруєння жителів Оренбурзької області сурогатним алкоголем в ніч з 6 на 7 червня. У крові отруєних виявили чистий етанол. У деяких випадках виявлена його концентрація в організмі в три-п'ять разів вище смертельної дози.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...