Містяни ще не оговтались від новини: У Кривому Розі оголосили жалобу за померлим мером

З 16 серпня в Кривому Розі оголосили жалобу через смерть міського голови Костянтина Павлова. Похорон чиновника призначили на 19 серпня, повідомляє пресслужба мерії, зазначають Патріоти України.

"Кривий Ріг у жалобі і віддає данину поваги пам'яті мера Костянтина Павлова. Прощання з Костянтином Юрійовичем та панахида відбудуться 19 серпня із 10.00 до 11.30 у театрі Т. Шевченка на проспекті Поштовому", - йдеться в повідомленні.

Попрощатися з Павловим зможуть всі охочі. Виніс тіла призначили на 12.00.

"Поховання відбудеться на Центральному кладовищі. Для охочих поїхати від місця прощання на кладовище нададуть автобуси", - повідомили в мерії міста.

На час жалоби, з 16 серпня і до дня похорону, в місті приспустять державні прапори і скасують концертні та спортивні заходи.

Бабине літо ще не починалось: Синоптик пояснив, коли насправді буде осіння погода в Україні

неділя, 8 вересень 2024, 12:45

Попри те, що на календарі - вересень, в Україні досі триває метеорологічне літо. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок, передають Патріоти України. За словами експерта, метеорологічне...

Під завалами можуть бути люди: У Києві стався вибух на підприємстві, двоє загиблих

неділя, 8 вересень 2024, 11:30

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києва частково зруйнована двоповерхова будівля, загинули двоє людей, передають Патріоти України. іКличко уточнив, що вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Частково ...