Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
У травні по всій Україні спостерігалася достатня кількість опадів, що позитивно вплинуло на формування врожаю картоплі. Завдяки цьому очікується загалом стабільний рівень виробництва, який дозволить уникнути різкого стрибка цін на внутрішньому ринку. П...
У серпні для пенсіонерів України традиційно передбачена одноразова допомога до Дня незалежності, передають Патріоти України. При цьому її розмір залежить від статусу:. Доплати надходять автоматично на рахунок разом із пенсією або через військову частин...