Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
На Львівщині рятувальники надали допомогу чоловікові, якого полонила його власна ванна кімната. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління ДСНС в області. Подія трапилася у місті Новий Розділ. Чоловік застряг між душовою ка...
В Ірландії шістьох членів екіпажу корабля MV Matthew та ще двох співучасників засудили на загальний термін ув'язнення 129 років: серед них також троє українців. Їх суд визнав винними у справі про найбільше вилучення кокаїну в історії Ірландії. Зловмисн...