
Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
Поселення було частиною важливого Бурштинового шляху, мережі торговельних шляхів, якими бурштин багато сторіч поспіль транспортували з узбережжя Балтійського та Північного морів через територію сучасної Польщі та Чехії до Середземномор'я і далі, до так...
Протягом останньої доби, з огляду на низку новин, прозвучали різні оцінки щодо можливого закінчення війни в Україні. Зокрема нардеп Олексій Гончаренко публічно висловив думку про те, що "нам потрібно зупинятись. У нас немає зайвих людей, яких варто від...