Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
У Парижі поблизу Ейфелевої вежі зґвалтували 32-річну українку, підозрюваного затримали й взяли під варту. Про це у вівторок, 26 серпня, повідомило видання Le Parisien, передають Патріоти України. Як повідомили журналісти, подія сталася у ніч на 25 серп...
Після скандального концерту Макса Коржа такі сайти, як Polish Hooligans, почали поширювати ідеї, як "ускладнити життя українцям". Про це пише польське видання Gazeta Wyborcza, передають Патріоти України. В оголошенні на одному з сайтів, що об'єднує пат...