
Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
У місті Кіттіля в Лапландії пасажирський і малий літаки з’їхали у сніговий замет на руліжній доріжці аеропорту через сильний вітер. Про це 27 грудня повідомило Yle з посиланням на рятувальну службу Лапландії, передають Патріоти України. . У зв’язку з ...
У суботу, 27 грудня, об 11:30 у лікарні помер актор та телеведучий Анатолій Суханов. Зранку його у важкому стані забрала бригада швидкої допомоги. Про це повідомила керівник літературно-драматургічної частини Київського академічного театру "Колесо" Ана...