
Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
Речник Генштабу ЗСУ Дмитро Лиховій прокоментував новину Української правди від 3 грудня про те, що у Конча-Заспі відбулися сутички між військовими й представниками ГУР. Відповідний допис Лиховій опублікував у Facebook, передають Патріоти України. "Мене...
У польському Слупську викладач школи будівельної справи принижував українських учнів, називав їх "покидьками" і стверджував, що через національність вони не складуть іспити. Після одного з занять двох хлопців із України побили старшокласники. Про це пи...