
Низка напоїв можуть послужити ефективною профілактикою коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє Cosmopolitan, вчені з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині прийшли до висновку, що зелений чай, соки граната і горобини перешкоджають поширенню вірусів та бактерій в клітинах організму, передають Патріоти України.
Більш того, в цих напоях містяться особливі речовини, які, можливо, здатні вбивати віруси з сімейства SARS-CoV-2. В ході досліджень з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів у 3 тисячі разів. Зелений чай і сік граната знижують таку здатність у 10 разів. Водночас медики пропонують не пити сік, а полоскати ним горло – так, на їхню думку, значно посилюються профілактичні заходи.
30-річний Григорій Кедрук, якого підозрюють у вбивстві ветерана АТО та військовослужбовця РТЦК та СП Юрія Бондаренка, народився в Сарненському районі Рівненщини, а нині проживає у Львові. Про це пише hromadske, передають Патріоти України. За їх даними,...
4 грудня у соцмережах з'явилась інформація про те, що прокурор Новобаварської окружної прокуратури Харкова Луїза Карапетян може мати акаунт на платформі OnlyFans. Дописувачі розповсюджували світлини прокурорки у різних костюмах. Проте зараз акаунт, яки...