Місто має знати "героїв": У центрі Харкова в кафе нахамили клієнтам через українську мову (відео)

У центрі Харкова в кафе відмовилися обслуговувати клієнтів державною мовою, як того вимагає закон. Також адміністратор закладу почав кривлятися і спеціально перекручувати українську. Про це пише Telegram-канал "Х_Харьков", передають Патріоти України.

Про інцидент розповіли відвідувачі кафе "Zdorovo EST", розташованого за адресою вулиця Ярослава Мудрого, 34. Молодим людям також відмовили в проханні дати меню українською мовою, позаяк такого в закладі просто не було.

Адміністратор кафе хамив і удавав, що не розуміє слів клієнтів, розповідав, що він "слов'янин і росіянин". На запитання відвідувачів, чому він відмовляється виконувати закон України, який зобов'язує на прохання клієнта надавати послуги державною мовою, молодий чоловік почав твердити, що чує запитання.

Сам адміністратор почав говорити з людьми досить неприроднім "суржиком", пояснюючи це тим, мовляв "у нього одеський акцент", що виглядало як просте глузування.

Коли ж ті включили камеру на телефоні та почали знімати, адміністратор просто різко замовк і відійшов від барної стійки.

Клієнти вирішили покинути заклад, а сам запис подібного спілкування оприлюднили в інтернеті. "Кафе "Zdorovo EST" на Ярослава Мудрого - українофобське дно... Місто має знати своїх героїв", - йдеться у підписі до кадрів.

У мережі подібна хамська поведінка адміністратора закладу викликала обурення й активні дискусії, а також в коментарях висловлюють думку, що дуже скоро послідують вибачення.

  • Ще один потенційний банкрут
  • Вибачення через 3... 2... 1...
  • Адміністратор просто деб**ушка якийсь
  • Як же за**али півні, які живуть в Україні, але вчити українську їм "щелепа іншої будови"
  • Блін, вони просто попросили меню українською. Якби попросили меню англійською - теж були б послані?

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...