Місто огорнув дим, вогонь піднімається на метри вгору: У центрі Санкт-Петербурга масштабна пожежа, горить бізнес-центр (фото, відео)

У центрі Санкт-Петербурга (Росія) масштабна пожежа в бізнес-центрі "Невська мануфактура". У результаті події є постраждалі та загиблі, передають Патріоти України.

Площа пожежі становлять 4 тис. кв. м. Пожежі присвоєно максимальний (п'ятий) ранг складності. В результаті пожежі є двоє постраждалих, ще одна людина загинула. Повідомляється, що при гасінні великої пожежі загинув один з пожежників.

Покрівля та перекриття впали в палаючому бізнес-центрі через пожежу.

В будівлі відбувається горіння чотирьох поверхів по всій площі. Угруповання сил і засобів на гасінні пожежі в будівлі збільшили в три рази - до 300 осіб і майже 70 одиниць техніки, повідомили в прес-службі МНС Росії.

З будівлі евакуйовані 40 осіб, з них двоє постраждали і доставлені в лікарню.При гасінні постраждали двоє пожежників, у них опіки 40-50% поверхні тіла, ще один пожежний загинув.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...