"Місць у лікарні немає, а заражені вільно ходять містом": Мешканка Дніпра, яка захворіла на COVID-19, розповіла шокуючі подробиці

За словами Юлії Кононенко, під час лікування її не під'єднали до додатку "Дія", який контролює проходження самоізоляції.

У лікарні для коронавірусних хворих у Дніпрі майже немає місць, ліжка стоять у коридорах, а заражені вільно пересуваються містом. Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла дніпрянка Юлія Кононенко, яка перехворіла на COVID-19, передають Патріоти України.

Дівчина отримала позитивний ПЛР-тест 23 вересня. За словами Кононенко, під час лікування її не під'єднали до додатку "Дія", який контролює проходження самоізоляції.

"Хочу сказати одне, доки я була на самоізоляції – це було суто на моїй відповідальності. Мене непід'єднали до "Дії", мене не перевіряли, ви не можете бути впевненим, що поруч із вами в транспорті зараз сидить здорова людина. Носіть маски (тільки не з відкритим носом) і бережіть своє здоров'я", – розповіла дівчина.

Вона зазначила, що лікування від коронавірусної хвороби немає, хворих лікують симптоматично. Водночас, якщо стан не погіршується, у лікарню інфікованого не кладуть. "А в лікарні, я вам скажу, зараз відбувається повний треш... У лікарні місць майже немає, ліжка поставили вже, на всякий випадок, у коридорі", – написала Кононенко.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...