Місце на кладовищі купив давно: Знаменитого режисера Віктюка поховають в Україні

Відомий режисер Роман Віктюк, який помер 17 листопада в Москві, буде похований на Личаківському цвинтарі у Львові. Народного артиста України поховають у родинному склепі, поруч із його батьками. Про це повідомила племінниця театрального діяча - Катерина Віктюк, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що сімейний склеп на цвинтарі Віктюк придбав сам багато років тому. Він заповів, щоб його поховали саме там.

Коли саме відбудеться прощання і похорон Віктюка – поки невідомо. Спочатку з іменитим режисером попрощаються в Москві, потім тіло перевезуть із Росії в Україну.

"Уже вирішується питання перевезення тіла до Львова. Ймовірно, після прощання з режисером у Москві його тіло відразу транспортують до рідного міста. Наскільки відомо, проблем із питанням перевезення тіла наразі немає. Є пропозиція від дирекції оперного театру у Львові, щоб прощання з режисером проходило там", – зазначила зі свого боку львівська дизайнерка Роксолана Шимчук, яка підтримує зв'язок із близькими Віктюка.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...