Місце в Книзі Гіннеса забезпечено: В Італії рибалка впіймав рекордного за розмірами сома (фотофакти)

У природі зустрічаються екземляри цієї хижої риби і більших розмірів, але щоб ловили таких на вудку - достовірно не відомо

Італійський рибалка Алессандро Б'янкарді у річці спіймав сома завдовжки майже три метри. Тягнути улов з річки довелося цілу годину. Про це пише dailymail.co.uk.

Гігантська риба була більш ніж 2,8 метра в довжину. Її італієць спіймав в річці По на півночі Італії.

Він боровся з «монстром» протягом виснажливих 43 хвилин, перш ніж зрештою укротив його.

Професійний рибалка, що входить до складу рибальської команди MADCAT, не усвідомлював масштаби сома, поки той не почав прориватися на поверхню.

«Коли він сплив уперше, я справді зрозумів, що спіймав на гачок монстра, адреналін почав сильно накачуватися, і страх втратити його майже довів мене до паніки. Я був один проти найбільшого сома, якого я коли-небудь бачив за 23 роки», - поділився він.

Наскільки важкою була риба титанічних розмірів, залишиться загадкою, оскільки італійський рибалка побоювався, що стрес від зважування гігантського звіра може виявитися занадто великим для риби.

«Мені була дуже цікава вага, але я боявся, що це надто сильно навантажить рідкісний зразок, тому я вирішив безпечно випустити його. Сподівався, що це може принести іншому рибалці таку ж радість, як і мені», - розповів чоловік.

Кара небесна? Росія продовжує йти під воду - в одній з областей затоплено сотні будинків

неділя, 12 травень 2024, 12:23

У країні-агресорці РФ через паводки в Омській області прорвало дамбу. Про це пишуть росЗМІ. Губернатор Омської області Віталій Хоценко повідомив, що вранці, 11 травня, рівень води в річках Іртиш, Ішим, Туй зростає. "Загроза затоплення населених пунктів...

Епіфаній пояснив, як треба святкувати й радіти під час війни

неділя, 12 травень 2024, 11:44

Радіти під час війни можна і навіть необхідно, щоб відновлювати власні духовні сили, прагнення і бажання жити, боротися і не здаватися. Водночас радість – це не гучний сміх чи галасливі вечірки. Про це написав предстоятель Православної церкви України м...