"Місцева Зайцева": У Херсоні бізнесвумен покалічила дітей на "зебрі" (фото)

Винуватиця страшної ДТП видалила всі свої сторінки в соцмережах.

Підлітки йшли в бібліотеку, щоб здати книги. Хлопчик і дівчинка переходили по пішохідному переходу, коли, і це відображено на відеореєстраторові очевидця, по правому ряду вилітає Volkswagen Touareg і зносить людей, розкидаючи по дорозі. Жінкою, яка збила в Херсоні дітей, виявилася дружина директора заводу "Новий стиль" і магазину "Дверний двір" Олега Шапошникова Яна, повідомляють Патріоти України.

За даними видання "Типовий Херсон", винуватиця страшної ДТП видалила всі свої сторінки в соцмережах, робила це на очах у користувачів. Але люди встигли зробити деякі скріншоти. Шапошникова вже встигла отримати прізвисько "місцева Зайцева", їй 31 рік. У неї своя лінійка одягу. Користувачі пишуть в паблік, що її справу замнуть, і Шапошникова ніякого покарання не понесе.

Дітьми, яких збила бізнесменша, виявилися 14-річна Варя і 15-річний Богдан. Обидві дитини перебувають в лікарні, загрози життю, як кажуть лікарі, вже немає. Але через те, що дітей було травмовано, лікування має тривати не один місяць. "Перелом кісток тазу у обох дітей. Струс головного мозку і рубані рани на голові. У дівчини - тільки струс мозку. І удар легенів і грудної клітини у обох", - розповів заступник головного лікаря Херсонської обласної дитячої лікарні Віктор Бурдовіцин.


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...