Місцеві мешканці викликали наряд поліції: В української блогерки в США виникли несподівані проблеми

Блогерка Аліна Шаманська, яка разом з сином зараз живе у США, поділилася неприємною історією. Днями на зірку місцеві мешканці викликали наряд поліції та влаштували публічні розбірки. Що саме трапилося Шаманська розповіла у сторіз в Instagram, передають Патріоти України.

Як розповіла Аліна, ввечері вона прийшла в гості до знайомих, аби забрати сина, який гостював у них цілий день. "Пізній вечір, я приїхала за Артурчиком... Було темно і пусто на вулицях району, тому я швидко припаркувалася на заїзді до сусіднього приватного будинку... Все рівно п'ять хвилин стояти... Я ж лише забрати сина і назад... і пішла до друзів... А потім чоловік Іри каже: "Боже, у нас на порозі Аліна Шаманська! І що ти не зайдеш в гості на ковток вина?". До того ж, Артурчик весь день був у них, ну як я могла відмовитись? І Артур ще хотів догратися з Солею", - пригадала той вечір Аліна.

Коли блогерка вийшла на вулицю на неї очікувала повна несподіванка - біля її авто стояли розгнівані місцеві мешканці, які вже викликали поліцію.

"Коли я вийшла на вулицю, я побачила, шо біля мого авто купа людей голосно сперечаються і світять фонариками продивляючись, що всередині! Звісно, я була у шоці. Що відбувається? Найперше що вони мені сказали: "Ми вже викликали на тебе копів! Це треба було бачити! Дві бабки, одна з них афроамериканка, сива, у халаті, як реально з якогось кінофільму. Це просто капець! Вони ліхтариками просвічували моє авто, багажник і роздивлялися, що там є", - розповіла Шаманська.

Як виявилося причиною такого скандалу і виклику поліції стало те, що Аліна випадково заїхала колесом на газон. На щастя, блогерці вдалося врегулювати конфлікт, хоча вислухувати неприємні речі в свій бік теж довелося.

"Я все пояснила, 10 разів вибачилась і просила їх відмінити поліцію, бо вона вже була в дорозі. вони відмінили поліцію зі словами: "Ми це робимо виключно через твого сина, бо він немає терпіти проблем через тебе". Ну, власне з помиями на голові.. я поїхала додому", - поділилася Аліна.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...