Місцеві вже перелякалися: У російському місті видали указ про масове поховання трупів під час епідемії

В уральському місті почалася паніка через занадто відповідального мера.
Камишлов. Фото: соцмережі.

Мер Камишлова (Свердловська область) Олексій Половников спровокував паніку в місті, опублікувавши проект постанови про комісію з термінових поховань в умовах надзвичайної ситуації або війни. Документ був опублікований на сайті міської адміністрації, передають Патріоти України.

У документі пропонується скликати комісію з головлікаря місцевої лікарні, керівників РАГСу, ОВС, представників Росспоживнагляду і інших відомств. Він також описує порядок поховання тіл загиблих. Там, наприклад, йде мова про братські могили, про порядок дезінфекції трупів і їх транспортування, а також про джерела фінансування.

Видання 66.ru пише, що ніхто з представників влади не прокоментував причини появи такого документа. Коли на публікацію звернули увагу ЗМІ, документ видалили з сайту адміністрації, він зберігся в кеші Google. За даними журналістів, ця новина викликала паніку серед місцевих жителів.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...