"Місцевий із козлячою борідкою, з кільцями в носі...": Російський голкіпер поскаржився, що йому в Німеччині кричали "Слава Україні!"

Воротар збірної Росії з футболу Андрій Лунєв, який раніше гра у чемпіонаті Німеччини, розповів про ставлення до громадян країни-агресора у ФРН, передають Патріоти України.

Зокрема, у Лунєва виникали проблеми через машину з російськими номерами. «Заїхав в аптеку, ставлю машину, виходжу – і там із двору, з підворіття: «Слава Україні!», – розповів воротар збірної Росії.

Також він згадав інший випадок, коли мав проблеми у Німеччині. «У місті бували випадки, на дорозі бували випадки, коли все починалося. Прямо ексцесів не було, такі провокації, фрази, жести були. Ну, фак показують. Одного разу стояли у пробці, там був великий рейсовий автобус, водій висунувся... Німець з козлячою борідкою, з кільцями в носі, у вусі. Якийсь неформал. І ось він руками махав, верещав. Була думка зупинитися і спитати, чого він хоче взагалі», – згадує Лунєв.

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...

Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...