Місцевий кримінальний авторитет: Поліція розповіла, хто влаштував вибух у Кам'янці-Подільському (фото, відео)

У Кам'янці-Подільському у четвер, 15 липня, п'яний чоловік підірвав гранату, в результаті чого постраждали шестеро осіб, серед яких 4-річна дитина. Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

Близько 19:25 на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що в м. Кам'янець-Подільський по вулиці Розвадовського чутно звуки, схожі на постріли.

На місці пригоди поліцейські встановили, що стався вибух гранати. Постраждали шестеро осіб, в числі яких опинилася 4-річна дитина. Всі вони госпіталізовані до лікарні.

Найбільше постраждала жінка у віці близько 30 років, яка зараз перебуває у важкому стані. А п'яний чоловік, який міг влаштувати вибух, був затриманий копами.

Як повідомляє видання "Вечірній Кам'янець", підозрюваним виявився "кримінальний авторитет", тренер змішаних єдиноборств Сергій Брюхно, який неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі злочини. Відомо, що рік тому він завдав удар списом в область серця місцевому жителю, але тоді правоохоронні органи не відреагували належним чином.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...