Місцями понад 30 см снігу і перекриті дороги: В Україні вирує потужний циклон (відео)

На Україну обрушились сильні снігопади, через що рух транспорту значно ускладнився, передають Патріоти України.

У Львові снігопад паралізував рух транспорту і пішоходів – місцями снігу понад 30 см. Більшість вулиць міста нерозчищена, громадський транспорт курсує з великими перебоями. На зупинках утворюються черги, маршрутки переповнені, не ходять кілька трамваїв.

Через снігопади вже закрили для вантажівок деякі дороги – до Краковця та Шегинів. Частково перекрита Київ-Чоп. Через складні погодні умови призупинив роботу і аеропорт Львів. Летовище не приймає рейси ще з учорашнього обіду, частину скасували.

– Стихія, на жаль, поки що не відступає. Не виключаємо можливості в тому, що будуть запроваджуватися обмеження в русі зокрема великовагових вантажних автомобілів, як це зробили в сусідніх областях, а також пасажирських перевізників, – зазначив речник служби автодоріг Рівненської області Дмитро Леонтіюк.

Якщо негода вируватиме з такою силою й далі – пасажирські перевезення скасують. У Карпатах місцями намело більше метра снігу. Ще більше дошкуляє шквальний вітер.

На Дніпропетровщині сніжить від ночі, тут також очікують хуртовини. В області вже розгорнуто майже три сотні стаціонарних пунктів обігріву. З ночі комунальники працюють у посиленому режимі – задіяли близько сотні одиниць спецтехніки.

На Вінниччині також сніжить. Тут посилено режим роботи екстрених служб. За ніч в області трапилось кілька десятків аварій. На Хмельниччині створили пересувні пункти обігріву та техніки підвищеної прохідності на найскладніших ділянках трас – в районі Камянець-Подільського та Волочиського районів.

Негода у Києві

Через сильні снігопади столична комісія ТЕБ та НС 8 лютого ухвалила рішення про обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту, яке почне діяти з 15.00. У КМДА зазначили, що ці обмеження діятимуть до покращення погодних умов, а про зняття обмежень повідомлять окремо.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...