Містики вбачають у цьому доленосний знак небес: З'ясували, що спричинило яскравий спалах над Києвом напередодні ввечері

Увечері 19 квітня на сході України, а також у Київській області оголосили повітряну тривогу, також повідомлялося, що у небі Київщини помітили повітряну ціль. Крім того, столичні жителі повідомляли, що бачили у небі яскравий спалах.

Пряма мова начальника КМВА Сергія Попка: "Близько 22:00 години 19 квітня у межах Києва у небі спостерігалося яскраве світіння повітряного об’єкту. За попередньою інформацією, це явище стало результатом падіння на Землю космічного супутника NASA".

Він підкреслив, що ППО у столиці не працювала.

Пізніше командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що за попередньою інформацією спалахи над містом Київ близько 22:30 пов’язані із падінням супутника або метеорита. Ця інформація уточнюється.

Пізніше проєкт The Alpha Centauri повідомив, що над Києвом згорів не супутник NASA, а болід (метеор).

Попко додав, що повітряну тривогу оголосили, щоб уникнути можливих жертв від падінь на землю уламків.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...