Міцно вчепився у своє крісло: Аваков відмовляється йти у відставку через вбивство 5-річного малюка

Глава МВС заявив, що за наявності бажання питання щодо його відставки може розглянути парламент.
Арсен Аваков. Фото: InfoResist.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що не буде йти у відставку через вбивство 5-річного Кирила Тлялова, в якому підозрюють співробітників поліції, передають Патріоти України.

“Я теж не напишу заяву про відставку, але питання моєї відставки може розглянути у відповідному порядку цей парламент, або наступний, або хто-небудь”, – заявив він.

Слід зазначити, що голова Національної поліції Сергій Князєв також не планує подавати у відставку на тлі трагедії з вбивством поліцейськими маленької дитини. Про це журналістам розповіло джерело в правоохоронних органах.

“А який сенс? У нас кожен день повинен хтось подавати у відставку?” — зазначив він, додавши, що Князєв виконує свої обов’язки і винні в смерті дитини будуть покарані.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...