"Між корупцією і д*пою, в якій ми сидимо, є прямий причинно-наслідковий зв‘язок", - журналіст

"В уряді корупції немає", - заявив сьогодні Олексій Гончарук на Форумі реформ. Все, друзі, розходимось, немає так немає, не брехатиме ж цілий прем‘єр", - пише у своєму блозі Сергій Іванов, передають Патріоти України, і продовжує:

"Знаєте, я млію від таких заяв. Складається враження, що ми з урядом існуємо в різних вимірах, і наш вимір набагато сумніший, ніж його.

Дивіться. Вже три тижні триває корупційний скандал з закупівлями бронетехніки за завищеними цінами, міністра оборони в ефірах накривають істерики, ЗМІ гудуть, але Прем‘єр замість того, щоб призначити перевірки або ініціювати розслідування, просто каже, що уряд святіший за Папу Римського.

Ба більше, завтра він планує на Кабміні підмахнути Державне оборонне замовлення (ДОЗ), легалізувавши злочинні схеми на сотні мільйонів. Вибачте, друзі, але ви там притомні взагалі? Ви благословляєте корупцію, одночасно стверджуючи, що її не немає. Чи ви вважаєте, що вигідна для вас корупція такою не є?

Що стосується ситуації довкола ДОЗ та "Козаків", то попри шалений спротив Міноборони, замовних експертів, ботів Бірюкова (так-так, а ви думаєте, чому його ніхто не переслідує) та намагання збити фокус проблеми технічною казуїстикою, я просуваюсь далі, відкриваючи для себе нові стрімчаки кругової поруки.

Наприклад, чи в курсі Руслан Рябошапка, що Міноборони вже прикриває свої схеми листом Генпрокурора, мовляв, це він нас примусив. Мені важко уявити такий лист за підписом Генпрокурора та підстави для його виникнення, тому спишу це на черговий виток істерики МО.

Ставитиму крапку, бо це вічна тема, але я все одно скажу очевидне: між корупцією і дупою, в якій ми сидимо, є прямий причинно-наслідковий зв‘язок. Тож принаймні не мовчіть, коли, як казав відомий медіаперсонаж, вони "просто пиз*ят наши деньги".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...