"Я президент этой страны!": Як в Маріуполі зустріли Зеленського (відео)

Главу держави чекали відразу декілька мітингів і пікетів.

29 жовтня президент Зеленський прибув до Маріуполя, де проходить інвестиційний форум, передають Патріоти України.

Як повідомляє місцевий сайт 0629, главу держави чекало відразу декілька мітингів і пікетів: проти поганої екології (городяни принесли до місця проведення заходу рожеву труну з написом «Екологія»), ще стоять люди з плакатами «Я ФОП, а не ЛОХ!», Є активісти, що виступають проти продажу землі.

Група громадян, заперечує проти відведення військ, тримає зелений банер: "Після відведення "гради" долетять сюди!». Ще невідомі активісти розтягнули банер, де написано: «Мені 42-й рік, я ж не лох, я президент цієї країни!» Серед активістів помічений лідер маріупольського осередку Національного корпусу Антон Требухів.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.