"Многое объясняет": У мережі спливло показове архівне фото Путіна з Єльциним

У мережі оприлюднили красномовне архівне фото, на якому зображено першого президента Російської Федерації Бориса Єльцина зі своїм майбутнім наступником Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

Його опублікувала на своїй сторінці у Facebook блогерка Олена Яхно. "Крайній праворуч – нинішній президент Росії. Дуже показове фото. Багато що пояснює", – підписала вона світлину.

На кадрі можна розглянути, як Путін стоїть дещо осторонь від делегації, яку супроводжує. Він одягнений у непримітну болоньєву куртку зразка 90-х років і звичайний в'язаний шарф.

Також помітно відсутність будь-якої чоловічої стрижки та його пригнічений вигляд. Водночас погляд майбутнього глави держави-агресора звернений до того, хто забезпечив йому просування в політичній кар'єрі, – Єльцина.


Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...

Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...