"Многие книги просто так покупают": Міністр Милованов спробував виправдати свою нелюбов до читання

Тимофій Милованов впевнений, що сучасній людині не потрібно читати літературу, а щоб отримати знання, треба звернутися до Google або використовувати досвід друзів.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Тимофій Милованов запропонував реформувати податкову систему. Пост з пропозиціями збільшити податки на нерухомість, залишити ПДВ, знизити податки на найманих працівників та іншими нововведеннями міністр опублікував в Facebook, передають Патріоти України.

Користувачі соцмережі залишили близько 600 коментарів під пропозиціями Милованова. Зокрема, Артем Бебик запропонував ввести 50% податок для тих громадян, хто не любить читати книги. Нагадаємо, раніше Милованов стверджував, що сучасній людині не потрібно читати літературу, а щоб отримати знання, треба звернутися до Google або використовувати досвід друзів.
На цю репліку Милованов парирував питанням: який тоді потрібен податок для тих, хто не має трьох вищих освіт, докторського в США і маси наукових робіт. Перепалка продовжилася тим, що Бебик, вказав на те, що вчені ступені і статті зараз можна купити, а процес читання не купиш. Милованов, природно, з цим не погодився. Питання ставилися Милованову українською мовою, відповідав він російською. На прохання відповісти на державну мову не відреагував.


В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...