Мобілізація пів мільйона людей: У Сухопутних військах відповіли, чи здатні екіпірувати і навчити таку кількість людей

У разі мобілізації пів мільйона осіб жоден українець не потрапить на фронт без відповідного спорядження і підготовки. Про це заявив новий командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Павлюк в інтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

"Міноборони працює над цим питанням. До цього ми дуже прискіпливо ставимося, особливо зараз, – до підготовки особового складу. Людина, яка йде на війну, повинна отримати досвід, практику, щоб бути готовою до дій", – запевнив генерал.

Щодо наявності особистого озброєння і екіпірування для мобілізованих, то тут Павлюк висловив впевненість, що українське військово-політичне командування вирішить це питання.

Дещо складніша ситуація з технікою й боєприпасів великого калібру для артилерії. Але й тут генерал вважає, що Захід допоможе Україні.

"Це питання ми вирішуєм і працюємо над ним. Ми працюємо у всьому світі, щоб знайти той ресурс, який потрібен нашій армії", – каже командувач Сухопутних військ.

Головком ЗСУ Олександр Сирський і командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк / © facebook.com/Сухопутні війська України


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...