Мобілізація в розпалі: Яка мітка в "Резерв+" підтверджує, що дані оновлено - пояснення

До 16 липня чоловіки мають оновити військово-облікові дані. У застосунку "Резерв+" з'явились можливість виправлення даних онлайн та позначка часу, що підтверджує оновлення даних, передають Патріоти України.

Мітка в "Резерві+"

Як зрозуміти, що ваші дані оновилися — читайте далі.

Як пояснила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко у Facebook, після оновлення даних в електронному військово-обліковому документі відображається позначка часу, що підтверджує факт оновлення даних громадянином та свідчить про виконане зобов'язання.

На прикладі скриншоту вона показала, де та як в електронному військово-обліковому документі відображається мітка часу після оновлення даних.

Виправлення даних

У "Резерві+" додали можливість виправлення даних онлайн. Таким чином громадяни можуть повідомити про помилки у ПІБ або ідентифікаційному коді.

"У майбутньому ми додамо опцію виправлення та інших даних онлайн", — сказали в Міноборони.

Якщо, наприклад, громадянин перебуває за кордоном і має дату оновлення даних, то він виконав своє зобов'язання.

Страшна трагедія: У ДТП на Рівненщині загинув військовий, який повертався із відпустки

понеділок, 8 липень 2024, 18:22

Серед 14 загиблих у ДТП на Рівненщині, яка трапилася 6 липня, був також військовослужбовець Андрій Захарович Швець. Про це повідомив міський голова Вараша Олександр Мензул, передають Патріоти України. Андрій Швець народився у Вараші, навчався у Вараськ...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 16:56

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...