Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України.

До речі, особи з різними видами залежностей (алко, нарко та інші) можуть також мобілізувати для формування небойових підрозділів. Про це розповів в ефірі КИЇВ24 виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко.

«Можна обговорювати й критикувати цей набір. Разом з тим, це служба тилу, забезпечення логістичної допомоги. Навіть медична допомога може бути надана тими підрозділами, які потребуватимуть людей з такими діагнозами», — зазначив він та додав, що переформулювання всіх категорій захворювань відбувається відповідно до стандартів міжнародних класифікаторів хвороб.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...