Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС.

«Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення військово-облікового документа», — зазначили у столичному сервісному центрі МВС та нагадали про те, які документи можуть знадобитися під час відвідання установи.

Для обміну посвідчення водія — паспорт з відміткою про місце реєстрації або ID-картка, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН), наявне посвідчення водія.

Для перереєстрації авто фізичних осіб або оформлення договору купівлі-продажу — паспорт з відміткою про місце реєстрації або ID-картка; реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН); свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу; довіреність на іншу особу (за потреби).

Варто пам'ятати, що для отримання послуг необхідно здійснити попередній запис: онлайн або в терміналі, який розташований у приміщенні сервісного центру МВС.

Сльози радощі посеред біди: У Києві з понівеченої уламками ракети квартири врятували кота. Сніжно-білого альбіноса повернули щасливій господарці (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 0:42

Кіт на прізвисько Лукас перебував у квартирі, поруч з якою влучили уламки збитої ворожої ракети. Власниця тварини дуже переживала, тож звернулася до рятувальників, аби ті дістали її домашнього улюбленця. У Києві з багатоквартирного будинку на Оболоні, ...

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...