Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які покарання для ухилянтів залишили у скандальному законопроєкті

Комітет національної безпеки та оборони ВР підготував остаточний варіант мобілізаційного законопроєкту до другого читання. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у Telegram, передають Патріоти України.

За його інформацією, у законопроєкті передбачається обмеження консульських послуг для чоловіків від 18 до 60 років без військово-облікових документів.

Також ухилянтам планують обмежити право на керування транспортними засобами за вимогою ТЦК. "Закон вступає в силу через місяць після ухвалення, за цей час уряд має підготувати всі нормативні документи", - зазначив Гончаренко.

Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...

Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...