Мобільний телефон теж конфіскували: Суд оштрафував жінку на кругленьку суму за "злив" інформації про пересування ТЦК

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за інформування про пересування працівників ТЦК. Про це повідомляє Полтавський ТЦК і СП, посилаючись на рішення суду, передають Патріоти України.

Слідство встановило, що мешканка Ніжина, що на Чернігівщині, в місцевому чаті інформувала про переміщення військових, які здійснюють мобілізаційні заходи. У вироку суду зазначається, що 6 травня вона опублікувала щонайменше три дописи про дислокацію та переміщення співробітників військкомату. «У бік базару сім зелених; виписують, біля Зірочки; можливо й було, але не бачила на власні очі», — йшлося в її публікаціях.

Також вона опублікувала фото військових. Суд вирішив, що такі дії перешкоджають діяльності ЗСУ і виніс вирок — штраф у розмірі 8 236 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 140 тисяч гривень. Також у дохід держави конфісковано речовий доказ — мобільний телефон.

Неймовірно, але факт: Павук вполював тварину в 10 разів більшу, ніж він сам (відео)

четвер, 3 жовтень 2024, 21:55

Більшість павуків, зокрема відомий вид благородної псевдовдови (Steatoda nobilis), не є небезпечними для людей. Проте ці маленькі хижаки завдовжки 1,5 сантиметра здатні завдавати вражаючих ударів своїм жертвам і навіть ловити хребетних, які значно біль...

Приятель постраждалого загинув: У Львові врятували студента, який потрапив у ДТП з буйволом-велетнем (фото)

четвер, 3 жовтень 2024, 21:43

Львівські медики врятували 18-річного студента, який постраждав у смертельній ДТП за участю буйвола. Хлопець дістав складну черепно-мозкову травму, але вже одужує. Рятували юнака нейрохірурги Лікарні Святого Пантелеймона. Про це повідомили в Першому ме...