Модель OnlyFans влаштувала оголену фотосесію біля Букінгемського палацу, але щось пішло не так

Модель OnlyFans та Playboy Ізабель Беррі позувала для фотографа у чорному бікіні біля Віндзорському замку. Поліція принесла їй одяг. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Витівка 33-річної британки викликала неоднозначну реакцію у перехожих: когось така поведінка збентежила, інші ж з посмішкою спостерігали за процесом фотосесії. «Я не думаю, що члени королівської сім'ї будуть дуже задоволені, але я нікого не ображаю, це все просто для розваги. Мої шанувальники люблять, коли я роблю щось відмінне, ось чому я найкраща», — зазначила модель.

Віндзорський замок, якому 900 років, є однією з офіційних резиденцій короля Чарльза і королеви Камілли, щороку приваблює близько 1,5 мільйона туристів. Ізабель розповіла, що любить королівську родину, а заком вважає прекрасним. Проте це їй не допомогло, коли підійшла поліція. Спочатку представники правопорядку дали моделі одяг, а потім попередили, аби вона більше не повторювала подібні дії, адже в наступний раз її арештують.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...