Модель витрачає мільйони доларів, щоб виглядати як Кім Кардаш'ян - перехожі часто приймають дівчину за зірку (фото)

Британська модель по імені Чарлі витрачає цілий статок, щоб домогтися зовнішньої схожості з американською зіркою реаліті-шоу Кім Кардаш'ян. Дівчина так схожа на свого знаменитого двійника, що їх плутають на вулицях навіть найвідданіші фанати, передають Патріоти України.

За словами Чарлі, одержимість однією з сестер Кардаш'ян у неї почалася, коли вона побачила фото Кім і зрозуміла, як сильно вони схожі. Після цього модель стала купувати такі ж вбрання і робити ін'єкції ботоксу. На "перетворення" в зірку 40-річна британка не шкодує фінансів.

Дівчина активно купує собі дорогі дизайнерські речі, щоб не відставати від свого кумира. В цілому модель витратила на свій зовнішній вигляд кілька мільйонів доларів. "Я інфлюенсерша, тому повинна постійно бути в тренді. Кожен сезон мені доводиться міняти одяг, що вже коштувало мені статку", - розповіла вона.

Чарлі просто обожнює, коли люди на вулицях приймають її за Кім і просять зробити фото. "Люди щохвилини говорять мені, що я схожа на Кім Кардашьян. Кожен раз, коли вони бачать мене на вулиці, на вечірках або ще десь. Мене весь час зупиняють люди для фото - мені подобається увага, вона говорить, що я дійсно схожа на Кім", - зазначила модель.

Але прагнення британки жити життям знаменитості поділяють не всі. Батьки та друзі Чарлі просять її зупинитися і перестати спускати гроші на речі. Але блогершу не зупинити: вона продовжує купувати дорогий одяг й ходити до косметологів.


Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...