Моднява фішка для брутальних чоловіків: Американські репери дарують одне одному українські всюдиходи Sherp (фотофакти)


Американський хіп-хоп виконавець Каньє Вест подарував своєму товаришу реперу 2 Чейнз на день народження український всюдихід Sherp, повідомляють Патріоти України з посиланням на mmr.net.ua.

Зазначається, що репер 2 Чейнз, якому 12 вересня виповниться 43 роки, в Інстаграмі розповів, що вранці на галявині перед своїм будинком виявив всюдихід Sherp – він виявився подарунком від Уеста на день народження.

На машині розташовується табличка з написом “Для 2 Чейнза” і цитатою з Біблії: “Надійся на Господа всім своїм серцем і не покладайся на розум твій. У всіх твоїх дорогах пізнавай Його, і Він випростує твої стежки”.

Відзначимо, що американський хіп-хоп виконавець Каньє Вест відомий своєю любов’ю до українських всюдиходів Шерп. Він купив два таких, щоб їздити по ранчо у Вайомінгу, а на початку цього року використовував їх в рамках рекламної кампанії своїх кросівок Yeezy в Чикаго.


Довідка

Sherp Pro оснащується чотирициліндровим 1,5-літровим дизельним двигуном потужністю 44,3 к.с., який працює з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Привід передається на всі колеса.

Всюдихід, який отримав алюмінієвий кузов, важить 1 300 кг. Його кліренс становить 600 мм, а вантажопідйомність – 1 тонна. Витрата палива – 2-3 літри на годину на будь-якому типі грунту. Ціна на Sherp Pro починається від 90 000 доларів.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...