Модницям на замітку: ТОП-6 банальних помилок гардероба, які видадуть в тобі провінціалку (фото)

На вулицях міста часто можна зустріти дівчат, які начебто одягли все найкраще і відразу - джинси зі стразами, леопардове взуття, яскраву водолазку та прінтовану дуту куртку, передають Патріоти України.

Слідуючи модним трендам і порадам з глянцевих журналів, панянки часто не знають, як правильно скомбінувати ті чи інші речі, щоб образ виглядав гідно і цілісно, а не як попало. У цьому огляді ми розповімо вам, що видасть в вашому образі провінційну дівчину.

Заправляти штани в чоботи

Один із трендів початку 2000-х - заправляти штани і джинси у взуття давно вже канув в літа. Такі моделі джинсів, як бойфренди, прямі, слоучі, а також класичні брюки носять виключно навипуск. Виняток - легінси, лосини і джинси скінні.

Фото: pinterest.com

Колготки

Всі ми пам'ятаємо, якою популярністю користувалися раніше блискучі та колготи в сіточку. Однак у 2020 році категорично не можна надягати моделі з ефектом засмаги або блиску, які сильно контрастують на тлі інших частин тіла.

Також дуже важливо вміти правильно поєднувати колготки з іншим одягом. Так, капронові колготи в комплекті з пуховиком або шубою виглядають як мінімум безглуздо, а якщо ще й одягнути уггі, то образ вийде повністю провальним.

Фото: pinterest.com

Прозорий одяг

Модницям варто бути дуже обережними з прозорим одягом. Коли крізь блузу просвічується бюстгальтер, та ще й не підходить за кольором, образ вважається безнадійно зіпсованим. Тому прозорі блузи або водолазки краще прибрати з гардероба, щоб вони вас не компрометували і не демонстрували поганий смак.

Фото: pinterest.com

Джинси з декором

Раніше ми вже розповідали, що джинси з низькою посадкою - це антітренд сезону. Також недоречні джинси зі всіляким декором: з вишивками, аплікаціями, намистинками, стразами і паєтками.

Саме ці деталі будуть виглядати дешево і видавати в вас провінціалку.

Фото: pinterest.com

Неякісні речі

Особливу увагу при виборі одягу потрібно приділяти якості тканин і пошиття. Якщо це буде дешева водолазка, то вона покриється ковтунцями вже після першого прання, штани можуть розійтися по швах в самий невідповідний момент, а з пуховика будуть стирчати пір'я або пух.

Фото: pinterest.com

Відсутність аксесуарів і навпаки

Визначити провінціалку в натовпі можна одним дуже простим способом - у неї або геть відсутні аксесуари, або ж їх в надлишку. Особливо це стосується величезної кількості золотих прикрас, які раніше були в моді.

Фото: pinterest.com

Джерело: Апостроф

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...