Могла статися велика трагедія: Під Херсоном "коп" застрелив розлюченого бійцівського пса, який напав на дітей (фото)

У місті Каховка поліцейському довелося застосувати табельну зброю, щоб врятувати трьох дітей від бійцівських собак, які напали на них. Подробиці інциденту розповіли у відділі комунікації поліції Херсонської області, передають Патріоти України.

Як це сталося

Відомо, що 24 травня близько 15:30 в поліцію зателефонувала жінка й повідомила, що дві бійцівські собаки покусали її 9-річного сина. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група підрозділу.

Під час опитування заявниці та її потерпілої дитини поліцейські побачили, що до них з криками про допомогу біжать малолітні діти, а за ними женуться дві собаки бійцівської породи "Стаффорд" та "Боксер".

Одна з собак вхопила найближчого до неї хлопчика за куртку, але йому вдалось вирватись і всі троє сховались за поліцейського.

Роз’яренні собаки продовжували кидатися на дітей та співробітника поліції, після чого правоохоронцем було прийняте рішення знешкодити тварин. В результаті поліцейський застрелив одну із собак, інша від звуку пострілу втекла.

Який стан дітей

На місце події негайно викликали “швидку”. Лікарі оглянули 9-річного хлопчика. У дитини виявили на руках і ногах сліди від укусів тварин. Медпрацівники надали хлопчику всю необхідну медичну допомогу. Наразі він знаходиться під наглядом лікарів.

Тим часом правоохоронці встановили власника собак. З його слів, пси "просто втекли з двору". Нині вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності за ст. 154 КУпАП “Порушення правил тримання собак і котів”.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...