Могла вижити: Спливли сенсаційні подробиці загибелі принцеси Діани

Принцеса Діана, яка померла більше 20 років тому в аварії, могла врятуватися, однак нетиповий збіг обставин позбавив її цього шансу. Сенсаційними подробицями загибелі принцеси поділився патологоанатом Річард Шепард, повідомляють Патріоти України.

Лікар заявив, якщо б дівчина була пристебнута - ймовірність вижити була б дуже висока. Травми, які вона отримала, були невеликими, але смертельними, тому що розташовувалися в "неправильному місці".

Фахівець розповів, що в той фатальний день в "Мерседесі" перебували четверо - принцеса Діана, син єгипетського мільярдера Доді аль-Файєд, його охоронець Тревор Ріс-Джонс і водій Генрі Пол. Вони спробували втекти від переслідувань фотографів і на швидкості більше 100 кілометрів на годину врізалися в бетонну колону в паризькому тунелі Альма.

До моменту приїзду медиків водій і спадкоємець бізнесмена були мертві. Тревор Ріс-Джонс отримав серйозні поранення. Лікарі витягнули його тіло і відвезли в лікарню. Королівська особа виявилася затиснута пасажирським сидінням, і для її визволення знадобилося значно більше часу.

До речі, очевидці стверджують, що після аварії леді Діана ще могла говорити, проте у швидкій вже втратила свідомість. Коли її доставили до лікарні, то виявили невеликий розрив у вені однієї з легень. Хірурги спробували її зашити, проте було вже пізно. За словами Річарда Шеперда, така травма є рідкістю і за всю свою довгу кар'єру він зіткнувся з нею лише один раз.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...