Могла загинути майже вся сім'я: Сусіди розповіли про трагедію під час вибуху будинку в Києві (відео)

У результаті вибуху вранці 21 червня дев'ятиповерхівки на Позняках у Києві одна з мешканок втратила маму. Водночас про долю батька та брата вона досі нічого не знає. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Від ранку на місце вибуху почали приходити люди, які живуть у сусідніх будинках. Одна з жінок знала дівчину, чиї родичі загинули", – зазначається у повідомленні.

Про трагедію потерпілі та її очевидці розповідають зі сльозами на очах. Зокрема, киянка сказала, нібито всі три відомі жертви вибуху виявилися родиною, а живою залишилися тільки донька.

"Вона сиділа байдужа і весь час говорила: "Де моя мама". Я думала, що вона тільки маму втратила, а ввечері дізналася, що і брата, і батька", – заявила жінка.

Зауважимо, що поки відомо про трьох жертв вибуху будинку – двох жінок і чоловіка. Тоді як під завалами перебувають ще двоє чоловіків, рятувальники роблять все можливе, щоб знайти їх.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...