Могла загинути за лічені хвилини: Смертельно небезпечна медуза ледь не вбила королеву краси

На острові Маврикій через укус смертельно небезпечної кубомедузи ледь не загинула королева конкурсу краси “Міс Англія” 2020 року Пратіштха Раут. Про це пише видання Daily Star, передають Патріоти України.

Інцидент стався 28 січня. Дівчина вирішила доплисти до пляжу самостійно. “Я, не поспішаючи, пливла до берега, милуючись видом пляжу, коли відчула щось на нижній частині тіла. Спочатку я подумала, що це водорості, але потім ногу почало сильно щипати”, — розповіла Раут.
Діставшись до номера дівчина виявила, що її ноги і сідниці покриті висипом, схожим на опік від окропу. Крім того, висип продовжував поширюватися. За її словами, біль був такий, як ніби хтось вилив на тіло окріп, і “шкіра почала плавитися”.

Раут звернулася до співробітників готелю, які викликали «швидку». У підсумку британка провела два дні в лікарні, приймаючи безліч ліків, щоб полегшити біль і зупинити поширення висипу.

Медики припускають, що її вжалила одна з представників класу кубомедуз, яких іноді називають найнебезпечнішими медузами в світі. Клас налічує близько 20 видів, а укус деяких з них може навіть привести до смерті.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...