Могли б святкувати 12-ту річницю: Тіна Кароль поділилася архівними кадрами зі свого весілля з Євгеном Огіром (фото, відео)

15 червня у 2008-му році українська співачка Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра, який помер сім років тому. Сьогодні було оприлюднено архівні кадри з весілля. Ролик, який не може не розчулити, з'явився у фан-Instagram співачки, передають Патріоти України.

На кадрах можна побачити, як Тіна Кароль із Євгеном Огіром одружуються, фотографуються біля пам'яток Києва і вінчаються. "15 червня, 12 років тому відбулося весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра. Ексклюзивні кадри вінчання і весілля! Посміхатися і радіти життю!" – йдеться в описі під відео.

Співачка розповіла про цей день і у своєму Instagram: вона оприлюднила свої фото і підписала їх: "15 червня – мій особливий день, і я не перестану посміхатися і радіти життю".

Зазначимо, Євген Огір, відомий продюсер, помер у квітні 2013-го року від раку. Тіна Кароль сама виховує 11-річного сина Веніаміна, який схожий на батька і навчається в Британії.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...