Могли "прибрати" свої: На тимчасово окупаній Луганщині знайшли задушеним "мобіка"

Неподалік селища Червонопопівка Луганської області виявили тіло окупанта зі слідами від петлі на шиї. Загиблим виявився 35-річний мешканець Іркутська Олександр. Про це у своєму телеграмі повідомив журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Мобік" з Іркутська не захотів іти в м'ясний штурм, і його чи то задушили, чи то повісили свої", – відзначив Казанський.

Деталі інциденту

Відомо, що росіянина забрали на так звану "СВО" у жовтні 2022 року. Окупант служив у 90-й танковій дивізії у підрозділі "Шторм". Після зникнення мобілізованого шукали родичі. Брат загиблого розповів, що у березні він із трьома товаришами по службі залишив позиції, бо стало "нудно сидіти в окопах". "Мобіки" поїхали в Олександрівськ, де винайняли помешкання й розпивали горілку. Там "уихилянтів" затримали й доставили до комендатури так званої "ЛНР".

Слід зазначити, що це не перший випадок загибелі уродженця Іркутської області у псевдореспубліці. Раніше у військовій казармі знайшли повішеним Віктора Петрова.

Емігрантка з України разом із чоловіком керувала показом пропаганди РФ у Німеччині

субота, 28 вересень 2024, 15:51

Німецькі митники за дорученням прокуратури Карлсруе ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені в Німеччині російські телеканали RT і "Россия 1". Про це повідомляє DW, передають Патріоти України. За даними видання, сервісом понад дв...

"Ти все одно нікому не потрібна, в тебе батьки-алкаші": У дитбудинку на Львівщині знущалися з вихованців

субота, 28 вересень 2024, 15:03

Директора та працівників навчально-реабілітаційного закладу у Львівській області звинувачують у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві над дітьми. Омбудсмен Дмитро Лубінець повідомив, що, отримавши таку інформацію, терміново відвідав закл...