Могли створити в лабораторії: Нові детали спалаху смертельного коронавірусу в Китаї, що нажахав весь світ

Смертельний коронавірус міг зародитися в лабораторії китайського міста Ухань, яка має статус вищого рівня біологічної загрози. Тут вивчають найбільш небезпечні патогени в світі. Про це повідомляє азіатська преса, передають Патріоти України.

У статті йдеться про те, що ще в 2017 році авторитетне американське видання Nature виражало побоювання з приводу діяльності лабораторії.

Тим часом в соціальних мережах активно стверджують, що саме з цієї лабораторії міг "втекти" смертельно небезпечний вірус, хоча фахівці виключають такий розвиток ситуації.

У той же час офіційна влада заявляють, що коронавірус виник з нелегального ринку морепродуктів в Ухані, який "проводив незаконні операції з дикими тваринами". За останніми даними в результаті зараження вірусом 25 померлих, 830 хворих, 177 у важкому стані.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...