Могли викрасти: У Туреччині загадково зникла туристка з Одеси

У Туреччині шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею. Жінка зникла після того, як піднялася в гори. Останній раз вона виходила на зв'язок 2 травня, а після цього перестала відповідати. Про це пише в соцмережі "Фейсбук" її брат В'ячеслав Кривошея, передають Патріоти України.

"Жахливі обставини змусили мене написати цей пост. Моя рідна сестра Яна Валеріївна Кривошея (1979 р.н.) на травневі свята (від 1 травня 2021 року) поїхала до Туреччини. Вона любить альпінізм, трекінг: море, гори, всі справи. Поїхала одна - і від людей відпочити теж. Поїхала і пропала. На 10 травня у неї був зворотний рейс, але вона не повернулася", - написав він.

В'ячеслав 12 травня приїхав до Туреччини на пошуки сестри. Разом з волонтерами і поліцією він проаналізував усі її акаунти у соцмережах. За його словами, про поїздку знала тільки мати. 1 травня після прибуття до Туреччини Яна потрапила у кемпенг Josito. Там вона питала про маршрути на гору, її там бачили і радили самій не йти.

"3-4 травня телефон подає ознаки життя, тобто батарея працює, сигнал є, призначений для користувача, активності немає. Далі сів акумулятор", - написав її брат.

Син зниклої написав заяву до поліції в Одесі. Жінку шукає місцева поліція, волонтери, а також організація AKUT. Про зникнення повідомили українському консулу в Туреччині. "12 травня знайшли намет. 6 альпіністів пройшли маршрут на гору", - написав Кривошея.

Пошуківці досить ретельно прочесали всі можливі маршрути зниклої. Відпрацьовують версії, що жінка заблукала і впала в невідомому поки місці. Поїхала в інше місце, аби піднятися в гори. І викрадення. У пресслужбі поліції Одеської області відповіли, що інформації про цей випадок в них немає.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...