​Могли загинути люди: З'явилися нові деталі і фото з місця НП на газопроводі під Києвом

У результаті вибуху через розгерметизацію газового трубопроводу високого тиску Уренгой-Помари-Ужгород, який стався в ніч на вівторок, 15 вересня, могли загинути багато людей. Про це пише заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Сьогодні пізно вночі на Київщині сталася аварія магістрального газопроводу діаметром 1020 міліметрів. По ньому під тиском в 50 атмосфер кожну хвилину прокачувалися тисячі кубометрів газу", - нагадав він. За словами Геращенко, дивом не сталося загоряння і вибуху газоповітряної суміші. Обійшлося без жертв і руйнувань.

Він згадав трагедію з вибухом, де проходили труби продуктопроводу Західна Сибір-Урал-Поволжя в 1989 році. Тоді поруч йшли потяги, їх від вибуху розкидало в різні боки. За офіційними даними, тоді загинуло 575 осіб, з них 181 дитина.

Також заступник міністра внутрішніх справ підкреслив, що "Укртрансгаз" має негайно зробити висновки з аварії, що відбулася, і провести технічне обстеження своїх трубопроводів.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...