"Мої брати не братимуть участі в цій війні": Дочка путініста Машкова відреагувала на мобілізацію в РФ

Дочка російського актора-пропагандиста Володимира Машкова - Марія Машкова, яка з початку повномасштабного вторгнення Росії відгукується проти війни в Україні, відреагувала на заяви диктатора Путіна про часткову мобілізацію у РФ. На своїй сторінці в Instagram вона закликала громадян Росії зупинити цей "кошмар", передають Патріоти України.

Машкова зазначила, що у росіян вибору все менше, і його доведеться зробити кожному: "Або його зроблять за вас. Що теж вибір".

"Після 24 лютого мені часто сняться кошмари. Вони повторюються. Є один, через який я завжди прокидалася і більше не могла заснути. Це був сон, де мої молодші брати стріляють у моїх друзів в Україні. Дорогі жінки, Росії! Ви - сильні. Ви - сміливі. Завжди такими були, у всякому випадку. У Другу світову ми захищали свою землю. Зараз нам пропонується втратити чоловіків, братів, батьків, дітей, друзів на чужій. Захищаючи людей Донбасу (під моїми постами тисячі коментарів саме від цих людей з проханням піти до чортової матері зі своїм захистом і, якби ми не прийшли в 2014 році, війни б не було). Мій кошмар припинився. Мої брати не братимуть участі в цій страшній війні. Мої брати зі мною. Зупиніть свій кошмар. На вулиці виходити не закликаю, бо я в іншій країні й мене там не буде... Але взагалі вибору все менше. І його доведеться зробити кожному. Або його зроблять за вас. Що теж вибір", - написала Машкова.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...