"Мої слова вирвали з контексту": Учасниця "Від пацанки до панянки" виправдалася за мовний скандал та заявила, що їй погрожували (відео)

Уродженка міста Херсон, учасниця відомих реаліті "Від пацанки до панянки" та "СуперМама" Ірина Слюнько на прізвисько "Ліда" виправдалася за мовний скандал. Вона заявила, що слова про "кінчений київський бомонд" та українську мову були вирвані з контексту. Ба більше, скандалістка спробувала виставити себе жертвою сусідів, які надсилали їй погрози, і пообіцяла звернутися на ток-шоу "Говорить Україна", якого, до слова, вже не існує. Відео зʼявилося в її Instagram-stories Слюнько, передають Патріоти України.

Жителька ЖК "Нова Англія" заявила, що напередодні ввечері вона посварилася з сусідами в спільному чаті. Там їй нібито почали погрожувати та ображати.

"Ми попросили прибрати машину, бо ми не могли проїхати. Мені почали писати, що в селянки зʼявилася машина і т. д. Мене зробили кінченою людиною. Я розумію, що чорний піар – теж піар. Я в шоці. Я завжди була за Україну, я люблю Україну, я залишаюся в Україні. Я розмовляю як на російській мові, так і на українській мові", – виправдалася Слюнько.

Колишня учасниця реаліті-шоу заявила, що їй "дуже образливо" було прочитати про себе неприємні коментарі. "Я також зробила всі скриншоти, щоб всі люди насправді бачили правду. З приводу "київського бомонду" – я писала про жителів ЖК "Нова Англія", які мені погрожували. Я також зробила скрини і буду жалітися. Мені погрожують. Я ще піду на "Говорить Україна", – прокричала блогерка.

Вона пообіцяла опублікувати скриншоти з підтвердженням своїх слів та донести до людей "правду". Примітно, що Слюнько наговорила багато про сусідів, авто, погрози та ток-шоу, проте не пояснила слова: "Я розмовляла і розмовлятиму російською мовою. І те, що ви пишете про державну мову. Так, у нас українська, але мені так пох*й, чесно кажучи".

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...