"Мой сын вас защищал": Мати полоненого окупанта закликала українців дружити із росіянами

Мати одного з російських окупантів серйозно вважає, що її син поїхав "захищати" українців. Вона підтримує війну РФ проти України та впевнена, що це був правильний крок із боку диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України.

В рамках допиту полоненого окупанта було здійснено дзвінок його матері. У той час як росіяни масово вбивають мирних жителів в Україні, жінка заявила, що пишається своїм сином.

Відповідаючи на запитання, що робив її син на Сумщині, росіянка гордо заявила: "Він вас (українців – ред.) захищав!" Жінка також заперечувала, що РФ напала на Україну та пропонувала українцям дружити з народом країни-окупанта.Водночас, відповідаючи на запитання, навіщо Росія ввела свої війська в Україну, мати полоненого окупанта заявила: "Для того, щоб ви не зайшли до нас".

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...