"Моя чарівна ...ваш зять виявився г*вном": Ірина Білик на концерті у Маямі покликала на сцену маму Наташі Корольової (відео)

Днями Ірина Білик виступала з благодійним концертом у Маямі, де мешкає мама співачки-мовчунки, родом з України, Наташі Корольової, повідомляють Патріоти України.

Мама одіозної артистки прийшла на концерт Білик у синьо-жовтому вбранні – жовтій сукні та синій хустині навколо шиї. Посеред концерту Ірина Білик покликала маму Корольової Людмилу Поривай до себе на сцену. Про це у своєму Instagram розповів шоумен Анатолій Анатоліч.

Коли жінка піднялася до артистки на сцену, Білик їй привселюдно сказала: "Моя чарівна, попри те, що ваш зять виявився гівном…".

Цікава була й реакція Людмили Іванівни. Вона голосно розсміялася і дала зрозуміти, що розділяє думку Білик. Як відомо, Наташа Корольова, яка родом з України і наразі проживає в Росії, взагалі про війну мовчить, а її чоловік, стриптизер Тарзан, активно підтримує Путіна й армію Росії. Приміром, після звірств, які окупанти вчинили у Бучі, Тарзан записав відеозвернення, у якому заявив, що "це ваші методи, нацистські, фашистські методи, ніколи російський солдат не заплямується таким брудом".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...