"Моя голубко, та за ці гроші я сама відповім на дзвінки, зроблю собі чай": Сумська розповіла про своїх помічниць

Приготування їжі для себе та чоловіка актриса принципово не довіряє нікому.

Українська актриса Ольга Сумська повідомила, що не готова платити $500 (приблизно 14 тис. грн) асистентці, яка допомагатиме їй носити сумку, заварювати чай і відповідати на телефонні дзвінки. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке вийшло 9 січня на YouTube-каналі української співачки Ольги Горбачової, повідомляють Патріоти України.

"Підійшла до мене недавно дівчина: "Візьміть мене на роботу". "Яку ти зарплату хочеш?" – "$500 мене влаштує". "Моя голубко, та за ці гроші я сама відповім на дзвінки, зроблю собі чай і буду носити сумочку, вибачте мені", – заявила актриса.

Сумська зізналася, що також не користується послугами помічниці в господарстві, яка б готувала замість неї. "Я кайфую від стану домогосподарки, яка варить борщ для своїх близьких. І нічого героїчного в цьому немає. І як би я якусь помічницю підпустила? Вона ж зробить, що [чоловік Віталій] Борисюк їсти не буде! Навіщо мені це треба? Тому нікого не підпускаю. Так, у мене зараз є помічниці, вони хоча б прибирають нашу квартиру", – розповіла Сумська.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...