"Моя голубко, та за ці гроші я сама відповім на дзвінки, зроблю собі чай": Сумська розповіла про своїх помічниць

Приготування їжі для себе та чоловіка актриса принципово не довіряє нікому.

Українська актриса Ольга Сумська повідомила, що не готова платити $500 (приблизно 14 тис. грн) асистентці, яка допомагатиме їй носити сумку, заварювати чай і відповідати на телефонні дзвінки. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке вийшло 9 січня на YouTube-каналі української співачки Ольги Горбачової, повідомляють Патріоти України.

"Підійшла до мене недавно дівчина: "Візьміть мене на роботу". "Яку ти зарплату хочеш?" – "$500 мене влаштує". "Моя голубко, та за ці гроші я сама відповім на дзвінки, зроблю собі чай і буду носити сумочку, вибачте мені", – заявила актриса.

Сумська зізналася, що також не користується послугами помічниці в господарстві, яка б готувала замість неї. "Я кайфую від стану домогосподарки, яка варить борщ для своїх близьких. І нічого героїчного в цьому немає. І як би я якусь помічницю підпустила? Вона ж зробить, що [чоловік Віталій] Борисюк їсти не буде! Навіщо мені це треба? Тому нікого не підпускаю. Так, у мене зараз є помічниці, вони хоча б прибирають нашу квартиру", – розповіла Сумська.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...