"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних днів у Берліні. Працювали більше тижня. Моя ідея фільму про подвиг українського народу набуває видимі обриси», — зазначила Маляр.

Раніше вона повідомляла, що працює з німецькими та британськими кінематографістами. Тоді Маляр спростувала інформацію про те, що її призначили комунікаційницею Генерального штабу ЗСУ.

Колишня посадовиця зазначила, що до студії, де відбувається знімання фільму, привезла великий прапор, щоб той прикрашав локацію. Інших подробиць Маляр не розкривала.

16 квітня Слідство.Інфо повідомило, що Ганна Маляр оприлюднила виправлену декларацію за 2023 рік, у яких зазначено, що вона отримала 101 тис. грн зарплати на основному місці роботи в компанії з виробництва чавуну, сталі та феросплавів, виробництво зброї та боєприпасів, механічне оброблення металевих виробів і виробництво військових транспортних засобів.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...