"Моя єдина рідна людина після смерті батьків": Наталія Могилевська розповіла про дядька, який загинув в окупованому Маріуполі

У Маріуполі, який тимчасово окупували російські загарбники, загинули тисячі мирних мещканців. Серед них і дядько Наталії Могилевської – Олександр. Артистка зізналася, що після смерті батьків він був єдиною рідною людиною для неї, передають Патріоти України.

Артистка вмовляла дядька переїхати разом з сім'єю до Києва, однак він відмовлявся. За 8 років війни на Донбасі чоловік звик до вибухів і думав, що цього разу все минеться. Однак цинічність та підступність росіян не знає меж. Життя рідної людини Могилевської обірвалося в блокадному місті.

З будинком, де мешкав дядько, в Наталії пов'язано багато спогадів з дитинства. Він розташований просто біля моря, тому артистка дуже любила проводити там час. Однак російські окупанти все зруйнували.

Про смерть дядька артистка повідомляла ще у квітні. Тоді Могилевська розповіла, що його поховали в трояндах біля виноградника, оскільки іншої можливості просто не було. Тоді місто перебувало під постійними обстрілами, російські військові знищували все на своєму шляху.

"З ним не було зв'язку. Місяць ми не знали, що з ним. Він мешкав просто біля моря. Після того, як не стало моїх батьків, цей дім став для мене єдиним місцем, де я ще дитина, де я можу ще дозволити бути собі дитиною", – поділилася Наталія.

"Тато мій дуже рано пішов, не стало мами, бабусь та дідусів – нікого нема. І родини немає, моїх власних дітей теж немає. Для мене це було дуже важливо, для мене це була моя єдина родина. Для мене це був дуже важливий дім", – зі сльозами на очах розповіла співачка.

Джерело: Факти.ІCTV

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...