"Моя італійська вілла": Тетяна Чорновол перетворила свій будинок на диво за допомогою фарб та "дрібнички з АТБ" (фото)

Ексдепутатка Тетяна Чорновол похизувалася своїм будинком, який розмалювала фрескам, а також розкішною рожевою трояндою, яка цвіте у її саду. До речі, квітку Чорновол купила у звичайному супермаркеті. Про це ексдепутатка розповіла на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Моя італійська вілла... Будинок 90-тих перетворився на віллу завдяки фрескам і трояндам. За два дні розписала чотири вікна на хиткій драбині. Спочатку було страшнувато, потім не до того – справа захоплює.

А тепер розкажу вам про рожеву троянду на стіні. Вона з АТБ з їх фірмової корзини з шматтям та побутовими дрібничками. Завжди туди заглядаю.

Троянда привернула мою увагу жагою для життя. Вона була з залишків, невеликий жмуток, загорнутий в поліетилен, що геть всох та втратив товарний вигляд. Проте я помітила численні бліді паростки, що пробилися з коріння. Вона так хотіла жити!

Я вирішила дати їй шанс. Розчулена і з почуттям поваги до її боротьби я заплатила... 15 грн. За два роки вона донесла троянди аж під вікно моєї спальні на висоті 6 метрів...», – написала Чорновол.


Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...