"Моя мама була дуже засмучена": Заборонена в Україні Корольова образилася на Пугачову

Артистка поскаржилася, що вона не зуміла потрапити на ювілейний концерт Примадонни, присвячений її 70-річному ювілею.

Наталія Корольова. Фото: соцмережі.

Легенда естради Алла Пугачова обділила увагою заборонену Службою безпеки України російську співачку Наташу Корольову. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Собеседник", передають Патріоти України.

Співачка поскаржилася на те, що не входить в близьке коло спілкування Пугачової, тому особисте запрошення не отримала, а квитки купити не змогла – ажіотаж навколо концерту був просто величезний. Втім, Корольова намагалася не для себе, а для мами, яка з такої нагоди навіть не полетіла до Києва, а залишилася в Москві.

"Я не входжу в коло близьких людей Алли Борисівни. Моя мама дуже хотіла піти на цей концерт – заради цього навіть не поїхала до Києва. Але ми пізно спохватилися. Я кинулася купувати квитки, а їх уже не було. Причому ні за які гроші. Я дзвонила друзям, але дістати не змогла. Квитків дійсно не було ні в партері, ні на балконі, ні в директорській ложі. Мама опинилася в прольоті. Звичайно, вона дуже засмутилася, але тут вже нічого не поробиш!" - підсумувала виконавиця.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...