Моя мама тяжко хвора: Дочка Анастасії Заворотнюк раптом заговорила про стан актриси, яку вже давно ніхто не бачив

29 листопада в Росії відсвяткували День матері. До цієї дати дочка актриси Анастасії Заворотнюк, 24-річна Анна, опублікувала пост, в якому чи не вперше заговорила про стан артистки. До цього рідні та колеги Заворотнюк, яка вже більше року бореться з онкологічним захворюванням, вкрай рідко говорили про її здоров'я, передають Патріоти України.

Як зазначила у своєму Instagram-пості Анна Заворотнюк, в День матері їй не вдалося підібрати потрібних слів. Від поточної ситуації з актрисою в такі дати особливо боляче. Проте, дівчина вірить у краще.

"Зараз моя мама тяжко хвора, але ми переможемо все погане, я впевнена в цьому, - написала вона. - Моя мама не тільки найпрекрасніша та найрозумніша жінка, але ще й справжній боєць, і впорається з усім".

Подробиці стану актриси дівчина так само залишила в секреті. У коментарях фоловери Заворотнюк-молодшої побажали її родині сил, а Анастасії Заворотнюк - якнайшвидшого одужання.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...